tirsdag 22. desember 2009

Gutterommet er ferdig



Like før jul ferdigstilte vi endelig gutterommet som tok oss åtte uker å pusse opp. Etter noen avbrudd med influensa og noen "skal bare" kunne vi endelig si oss ferdig. Yngstemann flyttet fornøyd inn på rommet sitt igjen.

Da vi gikk i gang med oppussing av soverommene tidligere i høst ble det bestemt at begge guttene selv skulle få bestemme hvordan de ville ha det på rommene sine. Prosjektet ble riktig nok svært annerledes enn det "mor sjøl" hadde tenkt. Her var det bare å legge til side lyse drømmer. Gutten ville ha fotballrom og insisterte på en vegg med røde og hvite striper (fargene til et av lagene han støtter) og en orange vegg (fargen han selv spiller i), så da var det bare å realisere guttens drømmer :o)












I tillegg ønsket han seg den store familiekøya som vi kjøpte til gjesteseng for noen år siden. Mor syntes køya tok for stor plass i rommet, men gutten insisterte!!! Familiekøya har fått noen strøk med hvit maling og er god som ny :o)

Rommet mangler enda noen møbler. Gutten må selvfølgelig få seg en skrivepult til leksearbeid og noen hyller til oppbevaring. Nå tråles Finn.no etter passende oppussingsobjekter.

"Mor sjøl" må bare innrømme at resultatet ble bra, og passer perfekt til vår 11 år gammle fotballentusiast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar