søndag 28. februar 2010

Deilig søndag


I dag har vi hatt en deilig søndag med nydelig solskinn. Formiddagen gikk naturligvis med til å være ute i godværet. Det er så deilig når vi kommer til denne tida av året når sola igjen begynner å skinne inn i stua.

I går kom endelig de siste varene fra Casa interiør som jeg har ventet så lenge på.

Jeg forelsket meg helt i disse lyktene. Er de ikke vakre??? Synes de har noen fantastisk flotte detaljer.

Denne lykta ble også med på kjøpet...

... og to slike kroner. Ble utrolig overrasket over størrelsen. Hadde sett for meg at de var mye mindre.

I ettermiddag har jeg flyttet litt rundt på de nye tingene for å finne akkurat den riktige plassen. Utrolig nok endte de til slutt opp akkurat der jeg hadde tenkt i utgangspunktet ;o)

lørdag 27. februar 2010

Min første award

Den siste uka har vært urtolig hektisk. Mellom jobb, treningsøkter, personalmøte og forberedelse til andre arrangementer har jeg bare så vidt hatt tid til å titte innom mine faste besøkssteder på internett.

For noen dager siden fikk jeg min første award fra snille Datt med bloggen Klabb og Datt. Ta turen innom henne. Hun har en veldig koselig blogg og er ei utrolig kreativ jente :o)Hun besøker ofte bloggen min og legger igjen hyggelige kommentarer. Kjære Datt.. Tusen takk for awarden og for at du har tatt så godt vare på meg som ny her i blogglandia. Det setter jeg umåtelig stor pris på.

Med awarden fulgte det en utfordring. Fortell om 10 ting som gjør deg glad. Etter nøye prioritering har jeg kommet fram til:

1. Familien min.
2.Ungene som jeg daglig møter i jobben min. Jeg har verdens mest takknemlige jobb.
3. Trening
4. Å stå i ei fjellside eller på en fjelltopp og nyte utsikten.
5. Koselige overraskelser.
6. Kommentarer på bloggen min.
7. Middag på bordet når jeg kommer sulten hjem fra jobb.
8. Når vår bortskjemte hund forsiktig prøver å smyge seg opp i senga vår om kvelden, helt uvitende om at vi faktisk har oppdaget han.
9. En god kopp te og favorittinteriørbladet mitt.
10. Når oppussingsprosjektene mine fungerer like godt i praksis som i hodet mitt.

I dag kom endelig varene fra Casa interiør som jeg har ventet så lenge på. Skal vise dere hva jeg har kjøpt i neste innlegg ;o)

Ha en fin lørdagskveld. Vi skal kose oss med tacopizza og en god film :o)

lørdag 20. februar 2010

Kjøkkendrømmer


Som jeg tidligere har vært inne på drømmer jeg om å bytte ut vårt eikekjøkken med ett hvitt kjøkken.

(Bilde lånt fra byggmakker.no)

Liker frontene på dette kjøkkenet fra Byggmakker. Med en annen løsning, en tallerkenhylle og noen åpne hyller kunne dette blitt akkurat det kjøkkenet jeg ønsker meg.

(Bilde lånt fra Sigdal.com)

Eller dette kjøkkenet, Kyst fra Sigdal. Liker både frontene og løsningen.

(Bilde lånt fra kitchn.no)

Og med en KitchenAid kjøkkenmaskin hadde kjøkkendrømmen vært komplett.

Ha ei riktig god helg :o)

søndag 14. februar 2010

Verdens snilleste...

Ikke bare har jeg verdens snilleste barn.. Jeg må også være verdens snilleste mamma og kjæreste ;o)

Det må man jo være for å fortjene alt dette...

Frokost på senga, hjemmelagede kort, hjemmebakt marsipankake og en pakkehaug større enn julaften og bursdag.

Ønsker alle mammaer en fin morsdag :o)

lørdag 13. februar 2010

Morsdagsblomster

Huset er nyvasket og stua er pyntet med vakre tulipaner. Her i bygda er det tradisjon at ungdomsskoleelever selger blomster til morsdagen og farsdagen, en kjempekoselig tradisjon :o)




Tulipanene har fått plass i ei mugge jeg kjøpte fra Kari Trestakk for mange år siden. Når den ikke brukes til kakao fungerer den flott som blomstervase ;o)

onsdag 10. februar 2010

Velkommen til oss

For noen uker siden kjøpte jeg dette skiltet på Kremmerhuset. Planen var å henge det utenfor ytterdøra slik at det kunne ønske besøkende velkommen. Siden jeg ikke fant en passende plass, måtte det få plass i gangen vår.




Skiltet måtte naturligvis henge slik at det var godt synlig for gjestene våre, og etter å ha prøvd litt fram og tilbake fant jeg ut at en passende plass var på en av dørene på garderobeskapet.




Slik så det ut før skiltet kom på plass...



Garderobeskapet kjøpte vi for mange år siden. Det var opprinnelig syrebeiset og har etterhvert blitt hvitmalt som de fleste andre møblene våre. Veggene i gangen har vi behandlet med tre strøk Jotun Panellakk Hvit. Lakken er matt og gir veggene et hvitkalket utseende som jeg liker veldig godt. Gulvet er det samme laminatgulvet som vi har på kjøkkenet vårt. Jeg synes det skiferfargede gulvet er nydelig i det lyse rommet.



Jeg skulle gjerne hatt en benk i gangen vår, men på grunn av plassen har vi plassert en stol der i stedet. Denne stolen i smijern er pyntet med sittepute fra Åhléns og pute fra Kid.



I gangen har vi også en herrekommode som vi kjøpte da vi flyttet inn. Også denne er malt hvit og har fått nye knotter. Bildet over kommoden fikk min mann til 30-årsdagen sin. Det er brodert av min svigermor. Lampe og speil er fra IKEA og nøkkelskapet "Ekteskapet" fikk vi i bryllupsgave. Jeg synes de runde glasslampene er så utrolig flotte og de gir et vakkert lys, men de er så vanskelig å fotografere. Jeg har flere slike lamper rundt om i huset.


Mere bilder fra gangen kommer. Ha en fin kveld :o)

søndag 7. februar 2010

Jippi... Det skjer noe...

Mannen er godt i gang med rivingsarbeidet, og jeg jubler over å være ett skritt nærmere nytt vaskerom og garderobe. Farvel til garderobeskapene som opptar alt for mye plass på soverommene våre!!! Du kan tro jeg gleder meg :o)

Dette rommet har lenge vært på planleggingsstadiet og utallige timer har gått til tegning for å finne den beste løsningen. Nå håper jeg den endelige løsningen fungerer like bra i praksis som i hodet mitt. Jeg kan nesten ikke vente med å få vist det fram her på bloggen min :o)

Det gamle vaskerommet var alt annet enn praktisk og ikke var det særlig vakkert heller. Det nye skal innredes lyst og delikat og husket jeg å si praktisk ;o).

Mange har den siste uka, på oppfordring fra Guttemamma, vist fram sine serviser. Jeg avslutter med å vise fram noen av mine.

Ha en fin søndag.

mandag 1. februar 2010

Suppe på kalde dager...


I dag ble det Suppe til middag, laget av akkurat det vi hadde i fryseren.

1 pakke strimlet edelgris
1 pakke lapskausblanding
3 grillpølser
Grønnsaksbuljong (blandingsforhold etter anvisning på pakken)
ca. 1 liter vann.

Edelgrisstrimlene fikk et oppkok i vann tilsatt buljong. Etter å ha kokt i ca. 10 minutter tilsatte jeg lapskausblandingen og pølsene før suppen fikk et oppkok. Deilig suppe på en kald dag :o)

Suppeskålen er en del av vårt hverdagsservise som jeg kjøpte på Kid like etter jul. Kurven i bakgrunnen kommer fra Bohus.

I kveld er jeg invitert på homeparty med Casa interiør. Tro om jeg finner noe spennende ;o)